2020-04-08 11:33:58• hírek • Szatmár.ro

A koronavírus-járvány elleni küzdelemre fordítják a vissza nem váltott jegyek árát

Közel két hónappal ezelőtt számoltunk be először olvasóinknak a hírről, mely szerint Vujity Tvrtko, a világjáró riporter ismét Szatmárnémetibe érkezik, hogy egy újabb nagyszerű előadással lepje meg helyi közönségét.

Azóta azonban fenekestül felfordult az élet: a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében számos óvintézkedést vezettek be Romániában. Gondolhatunk itt többek között a kijárási korlátozásokra, de akár a tömegeket megmozgató rendezvények ideiglenes betiltására is. E rendelkezések okán sajnos Tvrtko sem léphet a szatmárnémeti közönség elé, erről szerdán maga a riporter számolt be hivatalos Facebook-oldalán.


"Ma este Szatmárnémetiben álltam volna színpadra sok-sok száz partiumi Barátom elé, immár ötödik alkalommal! Nagyon vártam a találkozót, amelyből -az ismert okok miatt- most nem lehet semmi. Rengetegen vettek jegyet, előre elfogyott az összes belépő, s most nincs előadás" - írja Tvrtko. Bejegyzéséből is az kiderül, hogy a belépők árát már holnap reggeltől vissza lehet igényelni.


"A helyi szervezőkkel, és vezetőjükkel, Matei Maria-Magdalénával úgy döntöttünk, hogy a segítő szándékkal, esetleg feledékenységből vissza nem váltott jegyek árát a koronavírus-járvány elleni küzdelemre használjuk fel, OTT, HELYBEN! Vonatkozik mindez az én “speciális belépőimre” is, hiszem én magam is jegyeket vásároltam a saját estjeimre, igaz, “egyedi áron”. Hogy ez mit jelent, maradjon az én titkom" - tette hozzá a riporter, azaz sejteni lehet, hogy egy jóval nagyobb összegről van szó, mint pusztán a vissza nem váltott jegyek ára.


Noha a szatmári közönség ezen az estén nem találkozhat személyesen Vujity Tvrtkoval, azonban a Facebookon közzétett bejegyzés szerint láthatjuk még a helyi színpadon a riportert, így azok, akik szerették volna élőben is hallani őt, a közeljövőben biztosan találkozhatnak még vele.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: